BT si-a extins sediul si a deschis un BT Cafe in Cluj

Data publicarii: 24-04-2007 | Finante-Banci

Dorind sa-si consolideze prezenta in Cluj-Napoca, Banca Transilvania a investit 7 mil. EUR pentru extinderea sediului Central al Grupului Financiar Banca Transilvania - achizitionare si amenajare locatie, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Din aceasta suma, peste 200.000 EUR au fost alocati primei cafenele bancare din Cluj-Napoca, BT Cafe - str. G. Baritiu nr.1. 

Horia Ciorcila, Presedintele Consiliului de Administratie al Bancii Transilvania, afirma: "Deschiderea BT Cafè™-Cluj are loc in aceeasi zi cu inaugurarea locatiei in care vor avea sediul Central cateva dintre companiile Grupului Financiar Banca Transilvania. Aceasta este o etapa foarte importanta pentru identitatea si consolidarea grupului pe plan local si nu numai. In ceea ce priveste BT Cafè™, acesta este un concept pe care Grupul Financiar Banca Transilvania l-a adus pe piata romaneasca si ne bucuram de succesul lui. Din Cluj-Napoca nu putea lipsi o cafenea bancara, cu atat mai mult cu cat este orasul in care Banca Transilvania s-a nascut".

In noua cladire a grupului financiar vor avea sediul Central urmatoarele companii ale grupului financiar: BT Asigurari, BT Assist, BT Leasing si BT Direct. De asemenea, locatia are si o sala de conferinte, destinata intalnirilor cu clientii sau cu presa, precum si training-urilor organizate de Clubul Intreprinzatorului Roman - fondat de Banca Transilvania.

"Banca Transilvania mai are trei locatii BT Cafè™ in tara, la Bucuresti, Constanta si Timisoara. Proiectul s-a bucurat de succes deosebit in aceste localitati, unde peste 200.000 de persoane ne-au trecut pragul la BT Cafè™. Incepand de azi, suntem prezenti si in Cluj-Napoca si suntem siguri ca aceasta cafenea bancara - prima din zona - va schimba configuratia Clujului, devenind, in scurt timp, un reper pe plan local. si aceasta, tocmai pentru ca afacerile au alt gust la BT Cafè™ si clujenii se vor convinge de acest lucru" adauga Robert C. Rekkers, Director General, Banca Transilvania.

BT Cafe - Cluj reprezinta locul unde se pot consuma diverse sortimente de cafea, precum si alte produse, intr-o atmosfera la standarde occidentale. In plus, persoanele interesate de informatii financiare sau din alte domenii pot afla cele mai noi stiri de la posturile de televiziune difuzate pe plasmele din cafenea, din ziarele nationale si locale aflate la dispozitia clientilor, in BT Cafe.

Pentru a completa ineditul conceptului, cafeneaua bancara ofera posibilitatea urmaririi evolutiei pietelor bursiere si a cursurilor valutare pe o banda cu afisaj electronic mobil, dar si conectarea wireless. BT Cafè - Cluj are o capacitate de peste 100 de locuri, inclusiv terasa.

Din componenta conceptului de "cafenea bancara" face parte si o unitate bacara, Agentia   Ferdinand - Cluj devenind astfel operationala incepand de azi.

Prima cafenea bancara din lume a fost deschisa in anul 1815, in Warwick, Rhode Island, fiind acum o  atractie turistica a zonei. Dupa aproape 200 de ani, Banca Transilvania a adus acest concept in Bucuresti, Constanta, Timisoara si, de azi inainte, si in Cluj-Napoca, adaptandu-l mediului de afaceri local.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: