Volksbank Romania isi deschide in acest an o companie de servicii imobiliare

Data publicarii: 25-04-2007 | Finante-Banci

Volksbank Romania vrea sa deschida in acest an o companie care sa ofere servicii de intermediere imobiliara dar si de sprijin clientilor in a gasi produse si servicii mai ieftine pentru locuinte, a declarat miercuri presedintele bancii, Gerald Schreiner. Este prima banca de pe piata romaneasca care se lanseaza in servicii imobiliare, au mentionat reprezentantii Volksbank Romania.

O parte din agentii acestei companii vor fi specializati in obtinerea de reduceri pentru toate elementele necesare intr-o casa, de la arhitect la designer interior, constructori, electocasnice sau mobilier, a spus Schreiner. Ceilalti agenti se vor axa pe intermediere imobiliara, care va consta in gasirea unor imobile si oferirea lor catre clienti.

"Investitia pentru aceasta companie nu va fi foarte mare, pentru ca agentii acesteia vor activa in cadrul unitatilor Volksbank, iar sediul central va fi probabil in cel al bancii", a spus directorului de marketing al bancii, Alin Merer.

Mai mult de jumatate (55%) din creditele acordate de banca pana acum au fost imobiliare. Volksbank Romania avea dupa primul trimestru al acestui an aproximativ 80.000 de clienti pe segmentul creditelor ipotecare, care includ atat clientii care au luat imprumuturi imobiliare si ipotecare, cat si cei care au luat credite de consum in scop imobiliar.

La sfarsitul lunii martie portofoliul de credite al bancii insuma 1,02 miliarde euro.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: