Manageri romani de top au ales sa devina actori

Data publicarii: 26-04-2007 | Lifestyle

Dupa absolvirea cursurilor de leadership creativ, ei au infiintat Clubul de teatru Erudio, noteaza Adevarul. Primele spectacole ale Clubului de Teatru Erudio, care au avut loc luni si marti la Teatrul Nottara, s-au bucurat de un succes neasteptat. Fapt uimitor, mai ales ca este vorba despre un club de teatru nascut la initiativa catorva manageri din mari companii romanesti si multinationale, absolventi ai cursurilor Erisma - de leadership creativ.

Manageri de top au iesit la rampa si au interpretat personaje celebre din piesele de teatru: "Caldura mare", "O noapte furtunoasa", "O scrisoare pierduta", de I.L. Caragiale, si "Careul de Dame". Ei au avut curajul de a-si asuma rolul de actori, incurajati de intalnirile cu personalitati in domeniu care le-au impartasit din experienta lor. Managerii au fost coordonati de actorii si profesorii lor de la Erisma - Oana Pellea si Marian Popescu.

Dupa cele doua reprezentatii de la Teatrul Nottara, a existat o discutie libera intre invitati si manageri, despre piesa, actori si regizori chiar cu protagonistii si realizatorii spectacolului. Actorii-manageri au explicat cat de mult ii ajuta in rolul lor de lideri de companii, care vorbesc in fata a zeci si sute de oameni, sa isi dezvolte abilitatile de prezenta scenica.

Integral in Adevarul