Neocity pune in vanzare primele 208 apartamente ale complexului NeoPeninsula

Data publicarii: 26-04-2007 | Imobiliare

Neocity Group Romania anunta punerea in vanzare a primelor 208 apartamente din complexul NeoPeninsula, un proiect rezidential in valoare de 300 milioane Euro, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Complexul este situat in estul capitalei, zona Doamna Ghica - Heliade intre Vii, marginit la nord si est de Raul Colentina si Lacul Fundeni. Vanzarile se realizeaza prin intermediul companiei imobiliare Regatta, incepand cu data de 30 aprilie 2007 si vor fi incheiate, conform estimarilor, la sfarsitul acestui an.

Preturile pornesc de la 1000 Euro/mp + TVA si variaza in functie de suprafata apartamentului, etajul la care este amplasat si vederea catre lac sau catre parcul interior.

Pretul minim de la care va porni achizitionarea unui apartament variaza in functie de numarul de camere:

Garsoniera - 68.000 Euro +TVA
Un apartament cu 2 camere - 108.000 Euro + TVA
Un apartament cu 3 camere - 132.000 Euro + TVA

Apartamentele ce vor fi construite in complexul NeoPeninsula beneficiaza de finisaje de cea mai buna calitate, bucatarie mobilata, iar utilitatile oferite sunt adaptate standardelor unei vieti moderne. Toate aceste caracteristici vin in intampinarea chiar si a celor mai exigente cerinte de pe piata imobiliara.

In paralel cu constructia primelor doua blocuri vor fi dezvoltate pentru viitorii proprietari si o serie de facilitati ale intregului complex: gradinita, scoala, zone de agrement de pe malul lacului, spatiu comercial si biserica.

Avansul minim care trebuie achitat pentru un apartament in complexul NeoPeninsula este de 25% din valoarea acestuia, iar achizitia se poate face si prin credit bancar.

Suprafata generoasa pe care va fi ridicat complexul NeoPeninsula permite amplasarea cladirilor la distante mari, fiind separate de alei si largi spatii verzi. De asemenea, amplasarea cladirilor este proiectata sa ofere fiecarui apartament in parte o vedere privata, fara a fi orientate spre cladirile invecinate, asigurand astfel intimitatea locuitorilor.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: