Raiffeisen Banca pentru Locuinte va colabora cu agentiile imobiliare

Data publicarii: 02-05-2007 | Finante-Banci

Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) si Uniunea Nationala a Agentiilor Imobiliare (U.N.I.M.) au incheiat un protocol de colaborare prin care U.N.I.M. va recomanda bancii potentiali parteneri - agenti imobiliari, persoane fizice sau juridice - in scopul incheierii unor conventii de parteneriat pentru finantarea tranzactiilor cu locuinte si terenuri, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

"Strategia de vanzare a produselor noastre, atat in 2006 cat si in 2007, a vizat dezvoltarea canalelor de distributie si identificarea celor mai bune metode de a ajunge la un numar cat mai mare de clienti. Credem ca prin parteneriatul incheiat cu U.N.I.M. am facut un pas important in aceasta directie si asta cu atat mai mult cu cat suntem prima banca cu care Uniunea a decis sa incheie un astfel de protocol." a declarat Ionut Costea presedintele Raiffeisen Banca pentru Locuinte.

Protocolul mai prevede si faptul ca Raiffeisen Banca pentru Locuinte va acorda asistenta  U.N.I.M. pentru formarea si perfectionarea nivelului de cunostinte profesionale ale membrilor asociatiei.

"Principalul nostru obiectiv este profesionalizarea domeniului imobi­liar, care implica profesiile de agent imo­biliar, consultant imobiliar, expert imobi­liar, administrator de imobil si antre­prenor imobiliar. U.N.I.M. a facut toate demersurile si a obtinut, in 2006, ca profesia de agent imobiliar sa fie legal inregistrata in Romania. Speram ca acest parteneriat cu RBL sa aiba un impact pozitiv asupra incercarilor noastre de a aduce o nota profesionista in domeniul imobiliar. "  a declarat Gabriel Sorin Zamfir, presedintele U.N.I.M.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: