BCR lanseaza depozitul ''BCR Sibiu 2007''

Data publicarii: 02-05-2007 | Finante-Banci

Banca Comerciala Romana (BCR) lanseaza, joi 3 Mai, depozitul la termen in lei "BCR Sibiu 2007", un produs care stimuleaza economisirea, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Termenul de constituire al depozitului este de 1 an de zile. Depozitul este fara capitalizare si beneficiaza de o dobanda fixa, in primul an, de 7,5% indiferent de suma cu care se constituie acesta. Aceasta oferta BCR este valabila pana la data de 31.12.2007.

Lansarea acestui depozit la termen, face parte din Programul "BCR - Banca Oficiala a Capitalei Culturale a Europei - Sibiu 2007" si este menit sa marcheze pozitia de partener corporativ al comunitatilor pe care si-a asumat-o Grupul BCR in societatea romaneasca.

BCR este Banca Oficiala a Capitalei Culturale Europene Sibiu 2007, urmare a acordului de parteneriat incheiat cu Asociatia Sibiu - Capitala Culturala Europeana 2007.

Data fiind si semnificatia speciala a anului 2007 prin aderarea Romaniei la UE, parteneriatul cu Asociatia Sibiu-Capitala Culturala Europeana 2007 si cu municipalitatea Sibiului pentru organizarea si desfasurarea in bune conditii si cu rezultate deosebite a vastului program cultural al acestui an, este un obiectiv de prim rang pe care BCR il abordeaza cu daruire si deplina intelegere.

Pe langa cele peste 1.000 de evenimente culturale gazduite de Municipiul Sibiu, BCR are propria agenda de evenimente care cuprinde, intre altele, lansarea unei medalii aniversare, organizarea unui traseu cultural european ambiental in unitatile sale sibiene, lansarea depozitului "BCR Sibiu 2007".

Redactia BankNews.ro