Papaya este agentia de publicitate a CEC

Data publicarii: 02-05-2007 | Media

In urma unei concurs organizat la inceputul anului, CEC a ales agentia de publicitate Papaya, care se va ocupa de promovarea produselor bancii, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Activitatea Papaya va consta in servicii de consultanta si creatie si, de asemenea, in cumpararea de  spatii  media.

"Cel mai important obiectiv al CEC in acest an este cresterea cotei de piata, iar in acest scop consideram de maxima importanta comunicarea produselor noastre in mod coerent, profesionist. Misiunea ne va fi usurata de faptul ca numerosi analisti ai pietei financiar-bancare, au declarat deja produsele CEC ca fiind foarte competitive. Totusi, dat fiind nivelul scazut al comunicarii noastre din ultimii ani, va trebui sa muncim mult pentru a ajunge din urma bancile care au investit deja foarte mult la acest capitol. Avem incredere in parteneriatul cu Papaya pentru ca, in afara de prospetimea ideilor creative, ei au demonstrat o extraordinara empatie cu specificul CEC in peisajul bancar si o receptivitate crescuta la nevoile, aspiratiile si asteptarile clientilor bancari", considera Oltea Belciuganu, director Marketing si Comunicare CEC.

"Suntem foarte bucurosi ca am fost cei alesi de comisia CEC, mai ales ca licitatia organizata o avut un standard ridicat. In acest moment, pot spune ca avem de comunicat un produs foarte bun si un brand cu o notorietate uriasa in Romania. Studiile pe care le-am facut arata ca CEC ar putea sa avanseze foarte rapid spre o cota de piata mai mare. Institutia a inregistrat importante si pozitive restructurari in ultimii ani, iar acum este randul ca acestea sa fie comunicate. Sper ca produsele agentiei Papaya sa reuseasca sa fie cel putin la fel de competitive ca produsele CEC", a declarat Robert Tiderle, Managing Director Papaya Advertising.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: