Nolte Home Studio intra in mai pe piata de mobila din Romania

Data publicarii: 07-05-2007 | Afaceri

Producatorul german Nolte Home Studio intra pe piata de mobila din Romania, datorita dezvoltarii pietei locale a constructiilor rezidentiale si va deschide in mai prima reprezentanta in Bucuresti, potrivit unui comunicat al companiei.

Decizia de a deschide un showroom in Romania are la baza "prospectarea pietei locale si identificarea oportunitatii pe care o reprezinta cresterea spectaculoasa a sectorului constructiilor si in special a sectorului rezidential, care in luna februarie a acestui an a cunoscut un avans de 29,6% fata de aceeasi perioada a anului trecut", au explicat oficialii companiei. Factorii care au contribuit la deschiderea unei reprezentante Nolte in Romania sunt integrarea Romaniei in Uniunea Europeana si simplificarea procedurilor legale.

Compania ofera mobila de lux premium, piesele de mobilier disponibile in Romania fac parte din segmentul de mobila pentru bucatarie si sunt create si realizate in cadrul celor doua facilitati de productie pe care compania le opereaza in Germania, in localitatile Löhne si Melle, cu o suprafata totala de productie de 77.000 metrii patrati.

In cele doua centre de productie, Nolte Home Studio produce zilnic 750 de bucatarii personalizate pe care le exporta la nivel mondial. Termenul de livrare a mobilierului pentru clientii din Romania variaza de la sase pana la maximum opt saptamani.

Reprezentanta Nolte Home Studio din Bucuresti este localizata intr-o zona centrala a capitalei si beneficiaza de un spatiu de parcare pentru autoturisme. Compania Nolte Home Studio este prezenta la nivel mondial in piete din Europa, SUA, Canada, Japonia, Orientul Mijlociu si India, inregistrand vanzari anuale totale in valoare de 500 milioane euro.

Fondata in 1959, Nolte Home Studio este al treilea producator de mobila din Germania si unul dintre cei mai importanti producatori din Europa. In Germania, compania numara peste o mie de angajati in centrele pe care le detine in localitatile Löhne si Melle.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: