ProCredit Bank a deschis doua noi sucursale

Data publicarii: 07-05-2007 | Finante-Banci

Pe 7 mai, ProCredit Bank a deschis doua noi locatii: sucursalele Colentina si Ploiesti. Sucursala Colentina a ProCredit Bank poate fi gasita pe Sos. Colentina, nr. 346, sector 2, iar locatia din Ploiesti pe Str. C.D. Gherea, Nr. 2A, Bl. C. Ambele locatii ofera clientilor o gama larga de servicii financiar-bancare care se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

Sucursala Colentina este cea de-a 11 locatie pe care ProCredit Bank o are in Bucuresti, iar ambele deschideri fac parte din strategia de dezvoltare pentru anul 2007. Banca are in prezent 32 de locatii operationale in Bucuresti si in tara si intentioneaza ca pana la sfarsitul anului sa-si mareasca numarul de sucursale si agentii pana la 38.

Cele doua sucursale nou deschise ale ProCredit Bank ofera clientilor sai atat servicii bancare, incepand de la conturi curente, Depozite la Termen, Depozite pentru Pensionari, Planuri de Economisire, conturi de economii, 2 tipuri de carduri de debit: VISA Electron si VISA Business Electron, cat si o gama variata de produse de finantare ce se adreseaza microintreprinzatorilor si intreprinderilor mici si mijlocii.

Toate produsele de creditare din oferta ProCredit Bank au fost create pentru a acoperi categorii diverse de nevoi de finantare ale clientilor. Astfel, sucursalele Colentina si Ploiesti pun la dispozitia clientilor credite pentru investitii, linii de credit pentru capital de lucru, credite pentru capital de lucru si pentru nevoi multiple pe termen scurt si mediu, descoperiri de cont pentru acoperirea nevoilor de lichiditati, scrisori de garantie bancara si acreditive.

"Deschiderea celor doua sucursale face parte din strategia de extindere a retelei de locatii a ProCredit Bank pentru anul 2007. Intentionam sa fim prezenti in toate orasele unde exista un potential de afaceri ridicat si in plus sa ne intarim prezenta acolo unde ProCredit Bank exista deja. Cererea continua pentru produsele si serviciile noastre este un stimulent puternic pentru noi si pentru dorinta de a servi clientii. " a declarat Michael Kowalski, Director General ProCredit Bank.

Redactia BankNews.ro