Contribuabilii isi pot depune si azi declaratiile de venit la administratiile financiare

Data publicarii: 12-05-2007 | Finante-Banci

Persoanele care au obtinut anul trecut venituri din activitati precum transferul titlurilor de valoare, profesii liberale si drepturi de proprietate intelectuala trebuie sa depuna declaratiile de venit pana marti 15 mai, in caz contrar urmand sa plateasca amenzi de pana la 100 de lei. De asemenea, trebuie sa depuna declaratii contribuabilii care au obtinut venituri din activitati agricole, din cedarea folosintei bunurilor si din activitati comerciale.

"Nedepunerea declaratiei de venit pana la data de 15 mai 2007 constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 10 lei la 100 de lei, contribuabilul avand posibilitatea achitarii in termen de 48 de ore a jumatate din minimul amenzii mentionate mai sus", informeaza ANAF.

Persoanele cu domiciliul in Bucuresti care au obligatia sa trimita declaratiile de venit vor putea sa le depuna si sambata, structurile de administrare a persoanelor fizice din cadrul Administratiilor Finantelor Publice din cele sase sectoare urmand sa functioneze pe 12 mai intre orele 8.30-14.00.

Gardianul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: