Banca Transilvania il aduce pe Jack Trout in Romania

Data publicarii: 16-05-2007 | Finante-Banci

Clubul Intreprinzatorului Roman (CIR), fondat de Banca Transilvania, il aduce pe Jack Trout in Romania, in 2007, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Intalnirea cu cel care este parintele pozitionarii va avea loc in data de 15 iunie, ora 10:00, la Hotelul Sofitel - Bucuresti. Jack Trout va vorbi despre strategii de pozitionare ale companiilor locale, in lupta cu corporatiile multinationale, in cadrul Evenimentului Anului 2007, organizat de Clubul Intreprinzatorului Roman.

Aceasta conferinta, de maxim interes in contextul integrarii Romaniei in Uniunea Europeana, se adreseaza in primul rand firmelor mici si mijlocii, tuturor celor care doresc sa stie cum pot vinde mai mult sau mai scump, celor care vor sa afle despre sansele de supravietuire intr-o competitie din ce in ce mai agresiva, dar si despre cum te poti face remarcat pe piata. 

Jack Trout este presedintele companiei Trout & Partners, cu sediul in SUA, companie specializata in servicii de consultanta de marketing, cu 23 de birouri in toata lumea, printre care si Romania. Este autorul unor carti de prestigiu, precum: "Diferentiaza-te sau mori", "Pozitionarea - lupta pentru un loc in mintea consumatorului", "Marketingul - un camp de lupta" sau "Cele 22 de legi imuabile ale marketingului".

Pentru cei care vor sa participe la Evenimentul Anului, taxa este de 300 EUR, pentru membrii Clubului Intreprinzatorului Roman fiind pus la dispozitie un numar de invitatii la pretul de 100 EUR. Aceasta, pentru ca firmele care fac parte din club se bucura, si in acest context, de un statut aparte, asa cum este si in cazul training-urilor si cursurilor din programului CIR. Inscrierea la acest eveniment se realizeaza on-line, accesand site-ul Clubului Intreprinzatorului Roman, www.btclub.ro.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: