BCR infiinteaza o companie pentru administrarea de fonduri de pensii obligatorii

Data publicarii: 16-05-2007 | Finante-Banci

Banca Comerciala Romana (BCR) a inceput demersurile pentru obtinerea aprobarilor necesare functionarii unei companii specializate in administrarea de fonduri de pensii obligatorii administrate privat (Pilonul II), se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

Astfel, BCR a depus la Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) cererea de avizare a constituirii Administratorului de fonduri de pensii obligatorii administrate privat.

Societatea de administrare va purta numele "BCR ADMINISTRARE FOND DE PENSII S.A." iar capitalul social initial este de 50.000.000 RON. BCR detine 99,99 % din actiunile societatii.

Dupa ce va obtine avizul de constituire, BCR va face demersurile de inscriere a Administratorului la Registrul Comertului si pentru obtinerea autorizatiei de functionare a Administratorului si a schemei de pensii.

BCR are ca obiectiv sa fie liderul pietei fondurilor de pensii obligatorii administrate privat (Pilonul II) cu o cota de piata de peste 30%. Clientii BCR ADMINISTRARE FOND DE PENSII vor beneficia de toate avantajele pe care le ofera parteneriatul cu Grupul BCR - profesionalism, experienta, soliditate, seriozitate si respect, promit reprezentantii bancii.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: