Romanii pot avea cont PayPal

Data publicarii: 17-05-2007 | Finante-Banci

Cel mai mare site care se ocupa cu intermedierea platilor si transferurilor electronice de bani ofera romanilor, incepand de la sfarsitul saptamanii trecute, posibilitatea realizarii transferurilor de bani catre/dinspre utilizatori ai aceluiasi site, precum si plata produselor achizitionate de la sute de magazine online care accepta PayPal.

Serviciul oferit de PayPal.com functioneaza ca un cont bancar, singura diferenta fiind ca totul se realizeaza electronic, din fata calculatorului, prin intermediul unei conexiuni la Internet. Un utilizator care isi deschide un cont la www.paypal.com il poate "incarca" cu o anumita valoare, pentru acest lucru folosindu-se de un card bancar compatibil cu platile online.

Banii vor fi retrasi din contul traditional si mutati in cel electronic. Este important de stiut ca aceasta operatiune nu presupune nici o extrataxa, transferul banilor fiind in sine o plata online, bancile din intreaga lume avand comision 0. Folosirea platilor pe site-uri web din contul PayPal reduc la minimum posibilitatea fraudelor in defavoarea utilizatorului. "Romanii au anumite reticente fata de  folosirea cardurilor pe site-uri, iar PayPal le vine in ajutor pentru ca folosind acest serviciu nu-si vor mai divulga mereu datele personale", spune Raluca Marinescu, consultant financiar.

Integral in Romania Libera

Ultimele stiri pe BankNews.ro: