Autostrada Nokia

Data publicarii: 22-05-2007 | Economie

Compania de Drumuri Nationale a inceput procedurile de construire a unei autostrazi in apropiere de Cluj-Napoca, cu o lungime de 35 km, care va asigura legatura intre autostrada Brasov-Bors si zona in care Nokia dezvolta o fabrica de telefoane mobile, au declarat pentru Mediafax surse din companie.

Prima etapa consta in organizarea unei licitatii, la sfarsitul lunii iunie, pentru selectarea firmei care va elabora un studiu de fezabilitate cu liste de cantitati pentru construirea unei autostrazi in lungime de 35 kilometri, contract estimat la 1,42 milioane lei. "Intentionam sa construim o autostrada urbana in zona municipiului Cluj-Napoca, care sa asigure un acces facil pe relatia vest-est, dinspre autostrada Transilvania inspre relatia Dej-Bistrita-Iasi", au declarat sursele.

Autostrada va fi continuata, in viitor, spre municipiul Dej, unde va face legatura cu viitoarea autostrada Petea - Satu Mare - Baia Mare - Dej - Bistrita - Suceava, au afirmat reprezentantii Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).

Integral in Ziua

Ultimele stiri pe BankNews.ro: