Raiffeisen Banca pentru Locuinte va finanta proiectele ANL

Data publicarii: 23-05-2007 | Finante-Banci

Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) si Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) au incheiat o conventie prin care RBL va finanta proiectele ANL, prin acordarea de finantari persoanelor fizice, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

"Aceasta conventie incheiata cu ANL reprezinta inca un pas important facut de noi in dezvoltarea canalelor de distributie si identificarea celor mai bune metode de acaparare a unui numar cat mai mare de clienti. Studiile de piata facute ne-au aratat ca profilul clientului nostru se pliaza intr-o anumita masura pe cel al clientilor ANL", a comentat Ionut Costea, presedintele Raiffeisen Banca pentru Locuinte.

Recent Raiffeisen Banca pentru Locuinte si Uniunea Nationala a Agentiilor Imobiliare (U.N.I.M.) au incheiat un protocol de colaborare prin care U.N.I.M. va recomanda bancii potentiali parteneri - agenti imobiliari, persoane fizice sau juridice - in scopul incheierii unor conventii de parteneriat pentru finantarea tranzactiilor cu locuinte si terenuri. Protocolul respectiv mai prevede si faptul ca Raiffeisen Banca pentru Locuinte va acorda asistenta  U.N.I.M. pentru formarea si perfectionarea nivelului de cunostinte profesionale ale membrilor asociatiei.

"Marirea numarului partenerilor agentiei va pune la dispozitia solicitantilor ANL o paleta diversificata de optiuni de finantare si va contribui la selectarea de catre acestia a celor mai avantajoase conditii de creditare adecvate posibilitatilor financiare de care dispun", a adaugat si Gheorghe Popescu, director general al ANL.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: