Credit Europe Bank relanseaza campania pentru Card Avantaj

Data publicarii: 23-05-2007 | Finante-Banci

Credit Europe Bank relanseaza campania "Prin CardAvantaj fiecare prieten iti aduce un bonus", campanie ce va avea loc pana la sfarsitul anului 2007 si care se adreseaza in primul rand posesorilor de carduri de credit CardAvantaj, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

Promotia are urmatorul mecanism: orice posesor de CardAvantaj ce apeleaza InfoAvantaj: Tel Verde 0800.800.700 / 0750.20.20.20 si ofera informatii despre potentialii clienti ce pot obtine acest card, primeste un bonus de 5 euro pentru fiecare card acordat acestora. Valoarea bonusurilor se cumuleaza separat de limita de credit in contul de bonus iar ulterior acesta poate fi utilizat pentru a achita contravaloarea altor cumparaturi in reteaua magazinelor partenere Credit Europe Bank, in peste 3,700 locatii.

"Este una dintre cele mai de succes campanii dezvoltate de Credit Europe Bank pentru promovarea CardAvantaj. Clientilor existenti le este foarte usor sa promoveze mai departe, catre prieteni, facilitatile acestui produs deoarece il utilizeaza foarte des si sunt constienti de avantajele pe care le ofera. De asemenea bonusul este o caracteristica foarte importanta pentru CardAvantaj, de aceea am dorit ca posesorii de card care sunt recompensati cu bonusuri pentru cardurile acordate prietenilor lor sa se bucure inca o data de multiplele scheme de bonusare aferente acestui card de credit" spune Omer Tetik, Vice-Presedinte Credit Europe Bank (Romania) S.A.

CardAvantaj emis sub sigla MasterCard este primul card de credit cu utilizare nationala si internationala ce ofera posesorilor sai avantajul cumparaturilor cu plata in rate, 0% dobanda si bonus pentru fiecare tranzactie efectuata la comerciantii din Romania. Cumparaturile cu plata in rate sunt valabile in reteaua de magazine partenere Credit Europe Bank in peste 3,700 de locatii.

Reteaua Credit Europe Bank numara 76 de sucursale si agentii, 76 de ATM-uri si peste 4,900 POS-uri instalate la comerciantii din reteaua acceptatoare.

Redactia BankNews.ro