ALD Automotive are ca obiectiv administrarea a 3000 de autovehicule in 2007

Data publicarii: Astazi, 23-05-2007 | Afaceri

ALD Automotive vizeaza pentru anul 2007 atingerea unui obiectiv de 3000 de autovehicule in administrare. "Estimam o crestere asemanatoare cu cea inregistrata anul trecut in conditiile in care piata leasingului operational ar putea ajunge sa reprezinte circa 10% din totalul pietei romanesti de profil. Evolutia pietei din Romania urmeaza tendinta celei vest-europene unde leasingul operational a castigat treptat teren si reprezinta in prezent peste 6 milioane de autovehicule apartinand companiilor, dintr-un total ce depaseste 20 de milioane" declara Philippe Valigny, Directorul General al ALD Automotive.

In prezent, ALD Automotive gestioneaza pe intreg teritoriul Romaniei peste 2000 de autovehicule, se arata intr-un comunicat de presa remis Banknews.ro.

84 de companii romanesti si multinationale beneficiaza de serviciile ALD Automotive care ofera, alaturi de finantarea autovehiculelor, servicii destinate gestiunii eficiente a flotei auto: mentenanta, un pachet complet de asigurari, managementul anvelopelor, autovehicul de inlocuire, asistenta pentru sofer si vehicul, managementul combustibilului, serviciu VIP.

ALD Automotive propune solutii adaptate nevoilor de finantare si administrare de flota ale clientilor sai oferind, in plus fata de leasing operational full service, solutia pentru achizitia de noi autovehicule si solutii pentru flotele existente, adica administrare sau sales&lease-back si asistenta in vanzarea autovehiculelor. ALD Automotive si-a dezvoltat in ultima perioada structura comerciala pentru a putea fi mai aproape de clientii potentiali din teritoriu, in colaborare cu reteaua BRD - Groupe Societe Generale.

ALD Automotive Romania si-a inceput activitatea in noiembrie 2005, fiind o companie detinuta in comun de ALD Automotive si BRD - Groupe Societe Generale. ALD Automotive este filiala specializata in leasing operational full service si administrarea flotelor de autovehicule a Grupului Societe Generale.

Redactia BankNews.ro