Targul de bani isi deschide portile la Sala Palatului

Data publicarii: 24-05-2007 | Finante-Banci

Timp de 3 zile - joi, vineri si sambata, la Sala Palatului din Bucuresti va avea loc Targul de bani FINFAIR. Participantilor la targ le este promisa intalnirea cu cele mai atractive oferte financiar - bancare de pe piata din Romania, se arata intr-un comunicat de presa remis Banknews.ro. Prin participare la eveniment, vizitatorii pot compara ofertele  prezente la targ, vor beneficia de consiliere si sprijin din partea expozantilor in alegerea tipului de imprumut, polita de asigurare sau contract de leasing in conditii avantajoase si adaptate posibilitatilor financiare ale fiecaruia.

O mare parte dintre expozanti au anuntat reduceri semnificative de dobanzi si comisioane, in unele cazuri nu se va percepe comisionul de analiza al dosarului solicitantului. Mai mult, in perimetrul Salii Palatului se vor gasi standurile celor mai mari institutii financiare din Romania, contractele de credit, leasing sau polite de asigurare se pot semna pe loc.

Peste 30 de companii, institutii financiare ce detin cote importante din piata de profil, printre care: Banca Comerciala Romana, BRD Groupe Societe Generale, Bancpost, Alpha Bank Romania, Raiffeisen Bank, Banca Romaneasca, CEC, Volksbank Romania, HVB Tiriac, Unicredit Romania, Credit Europe Bank si Piraeus Bank, se vor intrece in oferte cat mai atractive, incercand astfel sa isi castige clienti intr-un mediu mai putin formal, rigid dar in acelati timp cu seriozitate.

 "Pentru ca FINFAIR este un targ de bani si fiecare acorda o atentie deosebita conditiilor in care se obtin bani sub forma de imprumuturi, oportunitatea pe care o creeza evenimentul este de neinlocuit. In spatiul expozitional se pot compara ofertele companiilor participante iar de la standuri se pot obtine toate informatiile necesare si se pot face simulari pentru fiecare caz in parte. Cu bonus reduceri de dobanzi si comisioane, este greu de crezut ca la finalul targului sa nu aflam de un numar considerabil de contracte semnate" afirma Adrian Alexandru, Business Development Manager FinMedia.

In fiecare an, in cadrul targului FinMedia organizeaza conferinta "Mugur Isarescu si invitatii sai". Conferinta isi propune sa aduca in discutie un subiect considerat de Banca Nationala a Romaniei ca fiind actual si de impact pentru mediul financiar-bancar si de afaceri din Romania. Anul acesta, tema dezbaterii este "Perioada post-aderare - comparatii macroeconomice". Printre invitati, reprezentanti de prim rang ai sistemului bancar (presedinti sau vicepresedinti), analisti economici, reprezentanti ai firmelor de consultanta, asigurari, investitii, avocati de business, ministere si administratii publice.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: