Blue Air introduce un sistem pentru modificarea biletelor inainte de decolare

Data publicarii: 24-05-2007 | Turism

Blue Air va introduce, incepand cu 1 iunie,un sistem prin care pasagerii companiei pot face schimbari legate de destinatie si numele inscris pe bilet cu pana la trei ore inainte de decolare, acestia urmand sa plateasca o taxa de 35 euro, potrivit unui comunicat remis, miercuri, de compania aeriana.

"Aceste schimbari se vor putea efectua prin intermediul unuia dintre cele sase Call Center Blue Air, la punctele de ticketing Blue Air si in aeroporturile in care opereaza compania.  Modificarile se pot face pentru toate clasele tarifare cu exceptia Promo siOnlyTaxes", au precizat reprezentantii companiei.

Schimbarile se vor face contra unei taxe de 35 euro, la care se adauga eventuala diferenta dintre tariful initial al biletului si tariful disponibil in momentul modificarii.

Totodata, compania va introduce din 26 iunie o cursa Bucuresti-Bruxelles Sud Charleroi si retur in ziua de marti, pe perioada de vara. Din aeroportul Charleroi se poate face transferul catre Bruxelles-Gare du Midi si Lille. Biletele pentru transfer pot fi cumparate din autobuz, din ghiseul de vanzare bilete din aeroportul Bruxelles Sud Charleroi sau de la www.voyages-lelan.be.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: