10.000 de joburi la ING Asigurari

Data publicarii: 28-05-2007 | HR/Cariere

Pentru a putea face fata subscrierilor populatiei la sistemul de pensii private obligatorii, firma recruteaza masiv agenti de marketing, noteaza Evenimentul Zilei. Daca ai deja un loc de munca si esti interesat sa-ti maresti veniturile, un contract de colaborare la ING Asigurari este o solutie cat se poate de buna. Mai ales ca, daca muncesti mult, poti castiga sume mari, lunar. Compania are nevoie de cel putin 10.000 de agenti de marketing pentru toata tara, care sa lucreze in intervalul august-decembrie, in perioada subscrierii populatiei la sistemul de pensii private obligatorii. Fireste, dupa acest interval, vei putea continua sa lucrezi la ING Asigurari mai ales daca ai dovedit ca esti priceput si ca iti place.

Ce te intreaba la interviu

Pentru a ajunge sa ocupi o asemenea pozitie trebuie sa treci mai intai de un test. Pentru a-l promova, trebuie sa ai notiuni de legislatie in domeniu, sa stii sa raspunzi la intrebari simple, legate de asigurare, pe care ti le-ar adresa clientii.

Alte intrebari ar putea fi legate de tehnicile de vanzare. Daca promovezi testul, te vei intalni cu directorul de agentie si unit managerul, pentru interviu. Ca sa treci cu brio de aceasta discutie, trebuie sa dovedesti ca vrei intr-adevar sa lucrezi si ca iti doresti sa castigi cat mai mult. Important este si programul tau, la jobul permanent pe care il ai.

Daca ai un orar flexibil si intri in contact cu foarte multa lume, ai o retea mare de cunoscuti, atunci esti un candidat ideal. "Ne intereseaza foarte mult inteligenta lui emotionala - daca este empatic, daca stie sa relationeze cu oamenii", spune Roxana Toader, directorul de resurse umane al ING Asigurari.

De altfel, la interviu vei avea parte de intrebari de genul "cum procedezi cand vrei sa intri in vorba cu un necunoscut?", "ce faci cand cineva te refuza?". Recrutorii sunt interesati daca ai retineri in a relationa cu persoane pe care nu le stii ori cat de bine te descurci intr-o conversatie telefonica.

Cum candidezi la post

Pentru a aplica la un job de agent de marketing la ING Asigurari, poti trimite CV-ul pe e-mail, la adresa jobconsultant@ingromania.ro sau pe site-ul companiei, la ingromania.ro, sectiunea asigurari de viata/cariere.

Integral in Evenimentul Zilei