BRD SocGen incepe pe 8 iunie plata dividendelor aferente anului 2006

Data publicarii: 28-05-2007 | Finante-Banci

BRD - Groupe Societe Generale incepe vineri, 8 iunie 2007, plata dividendelor aferente anului 2006 catre actionarii sai, inregistrati in registrul actionarilor BRD la data de 4 mai 2007, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Actionarii posesori de carduri emise de BRD sau titulari de conturi curente deschise la BRD - Groupe Societe Generale vor primi in mod automat dividendele pe cardul sau in contul curent respectiv.

Actionarii care au solicitat plata intr-un cont deschis la alta banca comerciala vor incasa dividendele in contul indicat, conform optiunii acestora.

Actionarii care nu au indicat un cont pentru virarea dividendelor sunt asteptati, incepand cu data de 8 iunie 2007, la orice unitate BRD pentru a solicita plata dividendelor fie prin virament, fie in numerar.

BRD - Groupe Societe Generale a transmis fiecarui actionar o scrisoare de informare cu privire la cuantumul dividendelor care i se cuvin si modalitatea de plata a acestora.

Adunarea Generala a Actionarilor BRD - Groupe Societe Generale din data de 18 aprilie 2007 a stabilit un dividend brut de 0,36722 RON pe actiune.

Redactia BankNews.ro