Constructorul Planorama a stins conflictul financiar cu creditorii

Data publicarii: 01-06-2007 | Imobiliare

Compania Yapitek srl care construieste ansamblul rezidential Planorama, a reusit prin intermediul agentiei de colectare debite Urban si Asociatii - intr-un timp record de doar doua zile, dupa negocieri care au insumat peste 40 de ore - , sa ajunga la o intelegere financiara cu societatea Peri Romania, care solicitase instantei de judecata deschiderea procedurii falimentului, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

Toate partile implicate in negocieri, inclusiv alti creditori ai societatii Yapitek srl , constientizand importanta deosebita pe care o are in primul rand fata de consumatorii si persoanele care au achizitionat apartamente in complexul rezidential Planorama, au reusit sa ajunga la un numitor comun, fiind realizata o tranzactie financiara in urma careia , constructorul Yapitek va putea sa finalizeze lucrarile la care s-a angajat contractual.

Bancpost sprijina financiar antreprenorul general al ansamblului rezidential Planorama

Bancpost sprijina antreprenorul general al ansamblului rezidential Planorama, firma Yapitek SRL in continuarea proiectului, se arata intr-un comunicat al bancii remis BankNews.ro. "Neintelegerile aparute in derularea unei relatii comerciale cu societatea Peri Romania au fost solutionate pe cale amiabila si nu au periclitat in nici un moment soliditatea financiara a companiei Yapitek", mnetioneaza oficialii Bancpost.

Complexul rezidential Planorama este amplasat in zona bulevardul Doamna Ghica din sectorul 2 al Capitalei si prevede construirea a patru blocuri de 15 etaje, cu apartamente de 1-4 camere. Dezvoltatorul proiectului este compania israeliana Euro Habitat.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: