Piraeus Bank Romania a lansat un nou produs de creditare pentru IMM-uri

Data publicarii: 11-06-2007 | Finante-Banci

Incepand din acesta luna, Piraeus Bank Romania a introdus un nou produs pe piata creditelor destinate IMM-urilor: Piraeus Business Express, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

Piraeus Business Express se adreseaza Intreprinderilor Mici si Mijlocii, cu o cifra de afaceri anuala cuprinsa intre 30.000 si 5.000.000 EUR, precum si intreprinzatorilor autorizati si liber profesionisti.

"Principalul beneficiu al noului produs de creditare de la Piraeus Bank Romania este posibilitatea ca acesta sa fie solicitat si folosit pentru destinatii multiple. Utilizatorii produsului Piraeus Business Express vor dispune insa si de alte avantaje ale creditului precum aprobarea rapida, acordata in decurs de o zi si simplificarea documentatiei necesare obtinerii sale", se precizeaza in comunicat.

Noul produs are o perioada de creditare de 12 luni, valoarea maxima a sumei acordate fiind de 80.000 RON. Suma contractata poate fi folosita intr-o transa sau mai multe iar valoarea totala a creditului poate fi rambursata in una sau mai multe rate.

"Produsul Piraeus Business Express a fost creat pentru a raspunde necesitatilor de dezvoltare a pietei Intreprinderilor Mici si Mijlocii. Creditul Piraeus Bank Express prezinta caracteristici mixte preluate de la produsele corporate, precum cel al eligibilitatii dar si de la produsele segmentului de retail precum aprobarea rapida si formalitatile simplificate" ne-a declarat Georgios Kournavos, Director de Dezvoltare al segmentului de produse pentru IMM-uri din cadrul Piraeus Bank Romania.

Redactia BankNews.ro