Renault analizeaza posibilitatea construirii unui automobil super ieftin

Data publicarii: 14-06-2007 | Auto

Renault a anuntat joi ca analizeaza posibilitatea constructiei unui automobile super "low-cost" destinat pietelor in curs de dezvoltare, insa nu a oferit detalii privind o informatie conform careia pretul acestui automobil se va ridica la 3.000 de dolari, relateaza Reuters.

Cotidianul Le Figaro a declarat ca grupul francez intentioneaza sa angajeze o mie de ingineri care sa redacteze planurile pentru acest model, care trebuie sa fie gata in urmatorii trei ani.

Acest nou model nu va fi comercializat in Europa. "Intradevar analizam construirea unui automobile cu un pret mult mai competitiv decat modelul Logan, destinat pietelor in curs de dezvoltare", a declarat o purtatoare de cuvand a Renault, fara a oferii detalii suplimentare-

Renault vinde automobile model Logan pe piata indiana incepand cu luna mai a anului curent. Fabricantul francez construieste o noua uzina de productie in India, care va incepe sa produca automobile incepand cu jumatatea anului 2009.

Momentan Renault nu are un centru de design in India. Cotidianul francez a declarat ca acest proiect va fi analizat in curand de catre consiliul central al Renault.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: