Orange ofera in timp real acces gratuit la cotatiile bursiere

Data publicarii: 25-06-2007 | IT&C

Orange Romania ofera de luni acces gratuit si in timp real la cotatiile titlurilor listate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), disponibile in Orange World, sectiunea Business, potrivit unui comunicat al companiei.

Orange avea disponibil acest serviciu in portofoliul sau, dar cotatiile bursiere erau disponibile cu o intarziere de circa doua minute. "Suntem inca in discutii cu Bursa de Valori Bucuresti in privinta costurilor pe care le vom percepe, dar aceste discutii se vor concretiza dupa aceasta perioada promotionala", au declarat reprezentanti ai companiei.

In perioada promotionala de 30 de zile, clientii Orange pot afla gratuit cotatiile BVB, platind doar traficul wap, potrivit pachetului de date activat.

In sectiunea Business, clientii Orange pot afla informatii despre schimbul valutar si pot face calcule folosind convertorul valutar.

Orange a lansat saptamana trecuta serviciul 3G+ care va fi disponibil in Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Constanta, Brasov, Craiova, Iasi, Oradea, Galati, Ploiesti, precum si in principalele statiuni montane, potrivit companiei. De asemenea, serviciile 3G+ vor fi disponibile si in roaming in 15 de tari europene.

Compania de servicii de telefonie mobila Orange este lider de piata in Romania cu peste 8,2 milioane de clienti la sfarsitul primului trimestru al anului 2007. Orange face parte din grupul France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, care are aproape 160 milioane de clienti pe cinci continente.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: