Orange Romania a primit un milon de numere noi

Data publicarii: 28-06-2007 | IT&C

Autoritatea Nationata de Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a alocat un milion de noi numere pentru compania Orange, pentru furnizarea de servicii de telefonie mobila, potrivit unui comunicat remis de institutie. ANRCTI a mai alocat resusrse noi de numerotatie si companiiilor RCS & RDS si F & L Cablu Sistem.

Astfel, compania RCS & RDS a solicitat si a primit dreptul de a utiliza 120.000 de numere din domeniul 0Z=03, dintre care 100.000 la nivelul municipiului Bucuresti si cate 10.000 de numere in judetele Iasi si Satu Mare.

Compania F&L Cablu Sistem, care a solicitat pentru prima oara resurse de numerotatie, a primit dreptul de a utiliza 10.000 de numere pentru furnizarea de servicii de telefonie fixa la nivelul municipiului Bucuresti.

Resursele de numerotatie alocate pana in prezent de ANRCTI pe baza procedurii de alocare a licentelor de utilizare a resurselor de numerotatie au depasit numarul de 77,9 milioane, din care 56,5% reprezinta resursele alocate pentru servicii de telefonie fixa, iar 42,3% resurse alocate pentru servicii de telefonie mobila.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: