Tiriac investeste 300 milioane euro in imobiliare

Data publicarii: 04-07-2007 | Imobiliare

Tiriac Imobiliare intentioneaza sa inceapa, in urmatorii doi ani, lucrarile la patru proiecte imobiliare, cu o valoare de piata estimata la peste 300 de milioane de euro, a declarat Ruxandra Buca-Chendi, directorul de marketing al grupului de firme detinut de Ion Tiriac. Cel mai important proiect va fi dezvoltat in Otopeni, pe un teren de 86 de hectare, si va consta in amenajarea unui parc industrial si logistic, care va include spatiul actual al TiriacExpo, un hotel si un centru de conferinte.

Spatiile complexului din Otopeni vor fi destinate atat vanzarii, cat si inchirierii, iar valoarea de piata a proiectului este de 205 de milioane de euro. Un alt proiect aflat in curs de elaborare prevede construirea, in cartierul Militari din Bucuresti, a unui complex de showroom-uri si spatii de service pentru marcile comercializate de TiriacAuto, precum si a unei cladiri de birouri. Ansamblul va fi dezvoltat pe un teren cu o suprafata totala de aproximativ 35.000 de metri patrati si va avea o valoare de piata de 60 de milioane de euro.

Grupul ar putea incepe in acest an un alt proiect, care va fi amplasat langa autostrada Bucuresti-Pitesti si va cuprinde un centru de camioane Mercedes-Benz, alcatuit din showroom, service si birouri, precum si spatii de productie destinate companiilor Fermator (producator de usi pentru lifturi) si IFMA (producator de lifturi), cu o suprafata construita totala de 25.000 de metri patrati. Cel de-al patrulea proiect al companiei consta in construirea unui centru de afaceri de clasa A in zona Pietei Buzesti din Capitala.

Integral in Gandul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: