Promotie: EFG Retail Services ofera carduri de credit fara dobanda 3 luni

Data publicarii: 04-07-2007 | Finante-Banci

In perioada 1 iulie - 30 septembrie va avea loc campania "Savureaza-ti vacanta cu o dobanda de 0%". Promotia se adreseaza tuturor posesorilor cardurilor de credit "EuroLine" si "EuroLine Style", se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Acestia vor beneficia de o perioada fara dobanda de 3 luni, pentru toate tranzactiile efectuate cu cardul in perioada 1 iulie - 30 septembrie.

Promotia este valabila atat pentru cumparaturile efectuate cu plata integrala, la comerciantii care afiseaza logo-ul EuroLine, cat si pentru retragerile de numerar de la oricare dintre cele peste 225 de unitati Bancpost si 630 de ATM-uri.

Reteaua de magazine acceptante de carduri "EuroLine" si "EuroLine Style" numara deja peste 5,500 de locatii si este in continua extindere, oferind clientilor EFG Retail Services posibilitatea de a-si folosi cardurile pentru a face achizitii dintr-o gama variata de magazine precum supermarket-uri, magazine de haine, electronice/electrocasnice/IT&C, mobila, saloane de frumusete, decoratiuni, sanatate, etc.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: