Ministerul Dezvoltarii aloca un milion de euro pentru achizitia de echipamente IT

Data publicarii: 05-07-2007 | Economie

Ministerul Dezvoltarii lanseaza o licitatie deschisa si aloca un milion de euro pentru achizitia a 100 de calculatoare, 10 servere, dezvoltarea unui punct de resurse la nivel national, dezvoltarea unei retele de tip hardware - VPN, necesare pentru Programul Operational Regional si INTERREG.

Obiectivul principal al licitatiei este furnizarea de bunuri cu sprijin financiar din Programul Phare 2005 al Comunitatii Europene si din cofinantare de la Guvernul Romaniei, se arata intr-un comunicat al ministerului.

Bugetul disponibil, estimat de Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor (MDLPL) pentru licitatia deschisa pentru achizitia de echipamente IT destinate operarii SMIS pentru Programul Operational Regional si INTERREG/ Programele de vecinatate este de un milion de euro, din care 750.000 euro din fonduri Phare si 250.000 euro co-finantare de la bugetul de stat.

Contractul are ca scop furnizarea de echipament IT destinat operarii SMIS pentru Programul Operational Regional si INTERREG: 100 de calculatoare, 10 servere, dezvoltarea unui punct de resurse la nivel national, dezvoltarea unei retele de tip hardware- VPN.

Termenul limita de depunere a cererilor de finantare este 24 august 2007 si se vor depune la sediul MDLPL din Bucuresti.

NewsIn