Credit Europe Bank introduce perioada de gratie la creditele imobiliare

Data publicarii: 11-07-2007 | Finante-Banci

Incepand cu luna iulie, Credit Europe Bank introduce CreditAvantaj Ipotecar cu perioada de gratie, un nou produs in portofoliul de credite pentru investitii imobiliare, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Creditul se adreseaza persoanelor care au nevoie de finantare pentru investitii imobiliare, dar si celor care doresc refinantarea unui credit aflat in derulare la o alta banca.

Noul produs de creditare de la Credit Europe Bank ofera avantajul utilizarii unei perioade de gratie de 4 ani. Astfel, contractantul Creditului CreditAvantaj Ipotecar cu perioada de gratie nu plateste nimic bancii (nici dobanda, nici principal) in primele 6 luni de credit, iar urmatoarele 42 de luni plateste doar echivalentul dobanzii, in acest fel ratele pe primii 4 ani fiind reduse, se mai arata in comunicat.

Credit Europe Bank nu ofera insa in comunicat si detalii despre costurile acestui credit.

"Credit Europe Bank doreste sa vina in intampinarea nevoilor clientilor sai, atat existenti cat si potentiali, prin oferirea unei game largi de produse de creditare. Pe masura ce razboiul preturilor dintre banci incepe sa se atenueze, clientii vor cauta ofertele de produse care le imbunatatesc viata", a declarat domnul Utku Ogrendil, Senior Manager pentru Individual Banking in cadrul Credit Europe Bank .

Creditul cu perioada de gratie se acorda pe o perioada maxima de 30 de ani, finantarea putand acoperi pana la 95% din valoarea de achizitie.

Redactia BankNews.ro