Mutatul in casa noua costa pana la 1.000 de euro

Data publicarii: 12-07-2007 | Imobiliare

Cei care vor sa scape de calvarul mutatului in casa noua pot apela la o firma specializata in relocari, noteaza Cotidianul. Preturile pentru mutare la persoanele fizice pot ajunge si la 1.000 de euro, in functie de marimea aparta-mentului, de cantitatea de lucruri transportate, de cantitatea mobilierului, de etajul de la care se face relocarea, precum si de distanta dintre cele doua locuinte. "O mutare de apartament poate costa de la 200 la 1.000 de euro", a spus Roxana Toader, director comercial la Vesta Group Services.

Cu pretul minim sint taxati cei care se muta dintr-o garsoniera. Pretul maxim este perceput in cazul proprietarilor apartamentelor cu patru camere care au un volum consistent de lucruri, incepind cu mobilierul si terminind cu jucariile celor mici.

Proprietarul va sti pretul mutarii dupa ce firma de relocare trimite un reprezentant care va face o evaluare a lucrurilor ce trebuie mutate. "In cazul unei cereri sosite din partea unei persoane fizice, firma noastra solicita prin telefon informatiile generale legate de mutare: adresa, cai de acces, volumul estimativ al obiectelor de mutat, ziua dorita pentru efectuarea mutarii, tipul de masina dorit, materialele de ambalare necesare", ne-a spus Dan Patrascu, reprezentantul firmei Raider SRL. Dupa convorbirea telefonica, firma trimite reprezentantul la fata locului. "Delegatul se va duce la fata locului pentru a verifica si a stabili exact ce fel de masina vom folosi, citi oameni sint necesari, materialele de ambalare potrivite si altele", a amintit Dan Patrascu.

Printre avantajele apelarii la o firma de relocare se numara faptul ca firma lucreaza intotdeauna cu echipamente si cu materiale adecvate pentru o operatiune rapida si sigura, precum si faptul ca se ofera intotdeauna asigurare de raspundere civila si astfel se elimina orice grija a beneficiarului.

Integral in Cotidianul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: