Raiffeisen Exclusive a implinit 1 an de activitate

Data publicarii: 16-07-2007 | Finante-Banci

Raiffeisen Exclusive, serviciul de private banking al Raiffeisen Bank, a implinit un an de activitate, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Serviciul a fost lansat in 2006 si este dedicat clientilor de top ai bancii, persoane fizice. Fiecare client are acces la un bancher personal si locatii dedicate in marile orase ale tarii: Bucuresti, Brasov, Constanta, Timisoara, Iasi.

"Inca de la inceput, ne-am propus ca Raiffeisen Exclusive sa devina mai mult decat un serviciu clasic bancar, ne-am dorit sa devina un loc unde clientul nostru sa fie intr-o comunicare directa cu bancherul sau personal si, intr-un spatiu relaxat, personalizat, sa beneficieze de consultanta in servicii financiare si de investitii" - a spus Razvan Munteanu, vicepresedinte Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Exclusive detine deja in portofoliul sau 700 de clienti, volumul activelor aflate in administrare fiind in jur de 230 milioane de EUR.

"In acest moment exista doua pachete distincte de servicii: un pachet pentru clientii ce dispun de sume intre 40.000-100.000 EUR si un pachet mai atractiv pentru clientii ce dispun de fonduri de peste 100 000 EUR. Clientii care dispun de fonduri de peste 1 milion EUR si isi doresc portofolii mai sofisticate pot beneficia si de instrumente financiare pe pietele externe prin intermediul bancii Kathrein & Co - banca de investitii private detinuta de Raiffeisen Zentralbank österreich AG in Austria" - a adaugat Octavia Cutus, Manager Departament Investitii Private.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: