Romanian International Bank a deschis cea de-a 12-a unitate din Bucuresti

Data publicarii: 16-07-2007 | Finante-Banci

Romanian International Bank (RIB) a deschis luni, 16 iulie 2007, cea de a 26-a sucursala a bancii, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Sediul noii unitatii este localizat in Bucuresti, Str. Viitorului nr. 182, bl. 49, parter, sector 2 (zona Stefan cel Mare). "Deschiderea noii sucursale, constituie un nou succes in realizarea obiectivului strategic al bancii, respectiv, dezvoltarea  segmentului de clienti retail si IMM al bancii si se inscrie in planul de extindere  a retelei de unitati pentru anul 2007", au declarat oficialii bancii.

Noua sucursala va putea pune la dispozitia clientilor toate produsele din portofoliul R.I.B de la operatiuni bancare standard (conturi curente, depozite bancare, credite si carduri, operatiuni de schimb valutar si transfer international de bani) pana la credite si solutii financiare complexe.

"Romania este o piata bancara in continua crestere si la fel sunt si nevoile clientilor persoane fizice si IMM-uri care constituie o categorie cheie de clienti pentru Romanian International Bank. Banca noastra va veni in intampinarea nevoilor clientilor sai cu unele dintre cele mai performante produse si servicii" a afirmat Ion Nitu, presedintele Romanian International Bank.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: