Masoara-ti tensiunea sau bea un pahar de apa rece la banca!

Data publicarii: 23-07-2007 | Finante-Banci

In aceasta perioada de canicula, Libra Bank, prin sucursalele sale din Bucuresti si din tara, a luat o serie de masuri pentru a acorda un prim ajutor populatiei afectate de caldura excesiva, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Astfel, in toate sucursalele Libra Bank din Bucuresti si din tara oamenii gasesc apa rece la dispozitie, li se asigura un climat racoros, iar in caz de urgenta, personalul din sucursale este instruit sa apeleze imediat organele competente.

Mai mult, pentru a ajuta populatia, si in special persoanele de varsta a treia, sa depaseasca cu bine temperaturile extrem de ridicate, Libra Bank a demarat recent o campanie sociala inedita in sectorul bancar, prin care pensionarii - actuali sau potentiali clienti ai bancii - isi pot masura gratuit tensiunea in sucursalele bancii, se precizeaza in comunicat.

Aflata inca in faza de pilot, campania se desfasoara la ora actuala in doua dintre sucursalele Libra Bank: cea din bulevardul Ion Campineanu si cea din Calea Mosilor. Masurarea tensiunii este efectuata de personal medical autorizat de Ministerul Sanatatii si respecta toate standardele impuse de catre autoritatile in domeniu.

"Acum patru ani ne-am stabilit misiunea de a deveni Partenerul Financiar al Medicilor. Asumandu-ne aceasta strategie ne-am asumat intreaga responsabilitate pe care o implica pozitionarea noastra in raport atat cu clientii nostri cat si cu intreaga opinie publica. De aceea, aceasta initiativa este practic una fireasca in contextul in care avem valori comune cu cele ale clientilor nostri medici, iar grija pentru cei din jur este una dintre aceste valori", afirma Emil Bituleanu, Vicepresedinte Libra Bank.

Initiativa a fost una bine primita de catre pensionari, mai ales in actualele conditii meteorologice, cand temperaturile foarte ridicate cauzeaza frecvente oscilatii de tensiune. Pensionarii s-au aratat incantati de faptul ca atunci cand ajung intr-una dintre sucursalele bancii pentru diverse operatiuni bancare, pot folosi timpul petrecut in banca si pentru a-si controla sanatatea.

"Am fost foarte placut surprins cand venind in sucursala Libra Bank sa efectuez un depozit , am descoperit ca-mi pot lua tensiunea. O initiativa foarte binevenita, mai ales ca acum, din cauza caldurii excesive, este bine sa fim mai atenti cu sanatatea noastra", a declarat un client Libra Bank.

In paralel cu aceasta actiune, pe toti clientii pensionari ai Libra Bank ii asteapta si alte surprize placute la Libra Bank, anunta oficialii bancii. Acestia pot participa la o tombola, iar in urma extragerii, castigatorul va primi un sejur de sapte zile intr-o statiune balneo-climaterica. Conditiile de participare la tombola constau in efectuarea sau reinnoirea unui depozit in valoare de minim 5000 RON sau 1500 Euro sau USD, pe termen de minim 3 luni.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: