Reduceri de pana la 20% pentru pachetele turistice

Data publicarii: 30-07-2007 | Turism

Daca nu ati plecat inca in vacanta, atunci grabiti-va. Agentiile de turism va intampina cu reduceri de pret. Astfel, cei care s-au hotarat in ultimul moment sa plece in vacanta au sansa de a primi reduceri de aproximativ 20% din valoarea biletului. Ca sa nu ramana cu locuri neocupate, agentiile de turism vand acum pachetele turistice la tarife reduse. Unii renunta la vacante pe ultima suta de metri, iar agentiile de turism incearca sa gaseasca acum clienti pentru biletele ramase. Denumite oferte last minute, propunerile agentiilor de turism pentru vacante in strainatate sunt extrem de atragatoare.

Conditiile de cazare si serviciile sunt la fel ca ale celor care si-au rezervat din timp biletele, preturile fiind insa mult mai mici. O vacanta in Tenerife nu costa mai mult de 450 de euro, in timp ce un concediu in Turcia poate ajunge chiar la 300 de euro! In Grecia, un sejur de sapte zile, all inclusive, nu costa mai mult de 290 de euro. La aceste sume se adauga si taxele de aeroport.

Si in Bulgaria exista oferte de ultim moment. Sapte nopti, all inclusive insa fara transport, costa acum 250 de euro. Exista insa si un dezavantaj: ofertele nu mai sunt atat de bogate. Turistii trenbuie sa fie pregatiti sa plece imediat in vacanta si foarte rar pot gasi bilete si pentru prieteni.

Realitatea Romaneasca