Elton John vrea sa inchida Internetul

Data publicarii: 01-08-2007 | Lifestyle

Artistul britanic Elton John nu vede cu ochi buni tehnologia moderna. Potrivit "The Sun", cantaretul este impotriva spatiului virtual si considera ca Internetul distruge muzica buna. "Internetul ii impiedica pe oameni sa iasa afara, sa se intalneasca si sa creeze muzica impreuna. In schimb ei stau acasa, isi inregistreaza propriile albume, ceea ce OK cateodata, dar nu are efecte benefice pentru viziunea artistica pe termen lung", a declarat Elton John. Artistul este de parere ca Internetul

Artistul este de parere ca Internetul a schimbat modul in care oamenii asculta muzica pentru ca ii instraineaza in loc sa ii apropie. Pentru a salva arta, Elton John are si o solutie.

"Cred ca ar fi un experiment incredibil sa inchidem Internetul pentru cinci ani si sa vedem ce fel de arta este creata atunci. Sunt sigur ca in ceea ce priveste muzica ar fi mult mai interesanta decat acum cand este influentata prea mult de tehnologie".

Elton John si-a manifestat si in trecut dezaprobarea fata de tehnologia, marturisind ca este un adevarat "tehnofob" si ca nu are telefon mobil sau iPod.

Romantica

Ultimele stiri pe BankNews.ro: