Banca Comerciala Carpatica are depozite speciale pentru pensionari

Data publicarii: 08-08-2007 | Finante-Banci

Banca Comerciala Carpatica a lansat Depozitul Pensia Plus (produs de economisire destinat exclusiv persoanelor fizice rezidente si nerezidente, pensionari ai sistemului de pensii din Romania) si in valuta - EUR si USD, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

Depozitul Pensia Plus are avantajul posibilitatii de retragere a dobanzii la cererea clientului, in orice moment, prin intermediul contului curent sau al cardului, doar pentru depozitele in RON. Nivelul dobanzii bonificate la Depozitul Pensia Plus (8% pentru depozitele constituite in RON, 5,15% pentru depozitele constituite in EUR, 5,55% pentru depozitele constituite in USD), dobanda fixa, confera pensionarilor conditii deosebit de avantajoase de economisire. Suma minima cu care se poate constitui depozitul este de 100 RON/ EUR/ USD, iar perioada este de 12 luni.

In urma semnarii Conventiei intre Banca Comerciala Carpatica si Casa Nationala de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale (CNPAS), pensionarii beneficiaza de plata pensiilor prin intermediul Bancii Carpatica. Pensiile pot fi virate in conturile curente sau de card deschise de pensionari la BCC, fara a fi perceput comision la deschiderea contului si la operatiunile desfasurate prin intermediul cardului.

Banca Comerciala Carpatica dispune in prezent de 227 de unitati operationale, 193 de bancomate si 32 automate de schimb valutar.

Redactia BankNews.ro