OTP Bank are o noua agentie in Campulung Muscel

Data publicarii: 16-08-2007 | Finante-Banci

OTP Bank Romania a inaugurat o noua agentie in Campulung Muscel, judetul Arges, ca parte a strategiei sale de dezvoltare pe piata bancara din Romania, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. "OTP Bank Romania detine in acest moment 76 de sucursale si preconizeza ca, pana la sfarsitul anului 2007 sa aiba peste 100 de unitati operationale in toata tara," a declarat Gabriela Matei, director Agentia Campulung Muscel.

Noua agentie din Campulung Muscel, situata in Str. Negru Voda,  Nr.  117,  parter, ofera produse si servicii bancare adresate atat clientilor persoane fizice, cat si companiilor.

"Devenim un jucator activ pe piata bancara din Romania", a declarat Laszlo Diosi, Director General al OTP Bank Romania. "Dupa studierea tendintelor si a evolutiei probabile a segmentului bancar, acum suntem pregatiti sa operam miscari vizibile, menite sa ne ajute sa ne atingem obiectivul pe termen mediu, acela de a detine o cota de piata de 4-5 % din sectorul bancar romanesc", a precizat el.

In Romania, OTP Group este prezent prin OTP Bank Romania, OTP Garancia Asigurari, OTP Fond de Pensii si OTP Leasing. In curand, vor fi lansate OTP Consulting si OTP Asset Management.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: