Banca Transilvania a ''implinit'' 400 de unitati

Data publicarii: 17-08-2007 | Finante-Banci

Banca Transilvania a deschis joi locatia cu numarul 400, Sucursala Berceni - Bucuresti, aflata pe str. Al. Obregia nr. 35, bl. 35, sectorul 4, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. In acest an, banca a adaugat retelei sale de unitati aproape 60 de sucursale si agentii, ca raspuns la cererea pietei, continuand planul de consolidare a prezentei sale la nivel national. Bugetul de investitii al bancii, aprobat in aprilie 2007, in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor, de peste 35 de milioane EUR, este destinat cu prioritate extinderii teritoriale, domeniului IT si cardurilor.

Robert C. Rekkers, Directorul General al Bancii Transilvania, a declarat: "Acum un an, tot in august, sarbatoream in Cluj-Napoca inaugurarea unitatii cu numarul 300 si iata ca, in tot acest timp, angajamentele noastre de a veni tot mai aproape de clienti au fost indeplinite. Deschidem in Bucuresti unitatea cu numarul 400 si, in acelasi timp, confirmam dinamismul actiunilor noastre, inclusiv din punctul de vedere al extinderii teritoriale".

Banca Transilvania a inclus, de asemenea, in planul de investitii pentru acest an relocarea, extinderea sau, dupa caz, modernizarea unor sedii din tara, asa incat acestea sa se incadreze in standardele bancii, dar si sa raspunda numarului din ce in ce mai mare de clienti. 

In plus, banca a extins in acest an Sediul Central al Grupului Financiar BANCA TRANSILVANIA, aflat in Cluj-Napoca si a deschis, tot aici, cea de a patra cafenea bancara a sa, BT Cafè™. In ceea ce priveste dezvoltarea Bancii Transilvania in Bucuresti, in 2007 au fost deschise in capitala nu mai putin de 13 sedii. Reprezentanta Bucuresti a devenit Centrul Regional Bucuresti, fiind entitatea care asigura coordonarea activitatii bancii in capitala.

Andrei Dudoiu, Director Executiv Bucuresti, adauga: "In aceasta saptamana deschidem trei unitati noi in Bucuresti, ajungand astfel la o retea de 59 locatii si avand peste 900 de colegi in capitala. Sucursala Berceni, in mod onorant, va purta simbolul unitatii numarul 400 a Bancii Transilvania".

Echipa bancii este formata din peste 5.200 de angajati in intreaga tara, cu o medie de varsta de aproximativ 30 de ani.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: