Tarifele pentru sezonul estival 2008 vor creste cu 2-5%

Data publicarii: 20-08-2007 | Turism

Tarifele pentru sezonul estival 2008 vor fi stabilite inca de anul acesta, la Bursa de Turism Litoral, care va avea loc in perioada 16-18 septembrie, la Mangalia, se arata intr-un comunicat al Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR). Potrivit oficialilor FPTR, se asteapta ca tarifele pentru sezonul viitor sa inregistreze o usoara crestere, de 2-5%, majorari impuse de inflatie.

La editie din acest an se asteapta sa participe aproximativ 200 de agenti economici, dintre care 50 cu standuri proprii. Cu acest prilej se va face o analiza a sezonului  2007, se vor contracta locurilor si negocierea tarifelor pentru anul 2008 pentru zonele litoral si Delta Dunarii.

"Bursa isi propune sa creeze cadrul adecvat negocierilor dintre prestatorii de servicii turistice din statiunile de pe litoral si agentile de turism valorificatoare din tara in vederea incheierii contractelor pentru sezonul estival 2008", se arata in comunict.

FPTR se asteapta ca pregatirea din timp a sezonului viitor sa atraga, in 2008, peste un milion de turisti pe litoralul romanesc. Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc impreuna cu agentii economici interesati vor promova si in acest an programele sociale destinate in special persoanelor cu venituri reduse.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: