Cetelem IFN SA lanseaza Credit Joker

Data publicarii: 20-08-2007 | Finante-Banci

Cetelem IFN SA lanseaza un nou produs de credit: Credit Joker, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Destinat achizitiei de bunuri de folosinta indelungata din magazinele partenere, acest tip de credit ofera clientilor posibilitatea de a amana plata unei rate timp de o luna printr-un apel telefonic cu 30 de zile inainte de data scadenta.

Credit Joker are o dobanda de 0.9% pe luna, o perioada cuprinsa intre 6-60 luni, o valoare a creditului de la 500 la 30.000 RON si un DAE incepand cu 21,18%.

"Prin Credit Joker, clientii au in premiera un avantaj dublu: flexibilitate prin optiunea  amanarii unei rate pe toata durata creditului si dobanda mica. Un credit este un angajament de durata din partea clientilor, motiv pentru care incercam sa promovam solutii responsabile si adaptate solicitarilor lor. Prin produsele noastre financiare dorim sa crestem in mod constant calitatea vietii clientilor nostri, iar acest lucru este posibil prin dezvoltarea si personalizarea ofertelor de creditare", a declarat Philippe Foursy, Director General Cetelem IFN SA.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: