BCR ofera posibilitatea reincarcarii creditelor de consum

Data publicarii: 20-08-2007 | Finante-Banci

Banca Comerciala Romana (BCR) lanseaza un nou serviciu destinat clientilor bancii, persoane fizice: TOP-UP - re-incarcarea creditelor de consum aflate in derulare, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Serviciul este destinat clientilor BCR care au in derulare credite de consum Divers BCR si Maxicredit BCR, in lei sau valuta, si presupune repunerea la dispozitia clientului a unei sume reprezentand valoarea creditului rambursat deja de acesta, concomitent cu posibilitatea extinderii perioadei de rambursare.

"BCR isi continua politica echilibrata de creditare in lei si valuta a populatiei, venind acum cu un serviciu in premiera - re-incarcarea creditelor. Astfel, clientii bancii pot avea la dispozitie o suma de bani suplimentara cu care sa isi rezolve problemele. Suntem centrati pe satisfacerea nevoilor de finantare ale clientilor cu produse si servicii de calitate, la costuri rezonabile, in acord cu tendintele generale ale pietei", a declarat Roxana Ganovici, sef departament in cadrul Directiei Dezvoltare afaceri si produse retail din cadrul BCR.

Serviciul se adreseaza clientilor care au rambursat cel putin jumatate din valoarea creditului acordat sau celor care au platit jumatate din numarul total de rate stabilite prin graficul (initial) de rambursare emis la momentul acordarii creditului.

De exemplu: un client a contractat un credit nenominalizat Divers BCR in valoare de 10.000 EUR pe 10 ani, din care a rambursat deja 7.000 EURO in curs de 6 ani. Prin re-incarcarea creditului, banca re-pune la dispozitia clientului suma de 7.000 EURO, pe care acesta o poate folosi dupa cum doreste, existand posibilitatea de a prelungi scadenta finala pana la care creditul trebuie rambursat integral cu inca 6 ani.

Clientul poate beneficia de re-incarcarea creditului ori de cate ori doreste.

Clientul se adreseaza unitatii BCR care ii gestioneaza creditul prezentand doar actul de identitate. Banca nu solicita documente care sa ateste veniturile. Dupa semnarea actului aditional la contract banii sunt pusi imediat la dispozitia clientului.

Banca nu percepe comisionul de acordarea a creditelor re-incarcate pana pe data de 11 octombrie 2007.

Redactia BankNews.ro