Un nou zgarie-nori in Bucuresti

Data publicarii: 28-08-2007 | Imobiliare

Compania de dezvoltare imobiliara Cascade Group a demarat lucrarile de constructie la noul sau proiect de birouri clasa A, Euro Tower, noteaza Adevarul. Amplasat in zona de centru-nord a Bucurestiului, imobilul va fi structurat pe 18 etaje si cinci niveluri de parcare subterana, cu 200 de locuri. Proiectul, cu o suprafata de 18.000 de metri patrati si cu cei 80 de metri ai sai, va fi una dintre cele mai inalte cladiri din Bucuresti. Euro Tower este localizata la intersectia bulevardului Lacul Tei cu strada Barbu Vacarescu.

"In prezent, din cauza crizei de pe piata fortei de munca, atragerea si pastrarea angajatilor-cheie sunt principalele dificultati intampinate de marile corporatii, precum si de companiile medii. Companiile cauta permanent metode de a se diferentia de celelalte pentru a deveni angajatorii ideali.

La randul lor, angajatii aleg sa lucreze in cadrul unei companii luand in considerare si aspecte precum locatia si, mai ales, timpul de deplasare pana la locul de munca. Angajatii prefera sa lucreze in birouri cu lumina naturala din belsug, ventilatie crescuta si, desigur, facilitati care sa le sporeasca starea de confort in timpul petrecut la birou", a declarat Alex van Breemen, director general al Cascade Group.

Integral in Adevarul