Patru firme vor sa intocmeasca strategia energetica a Bucurestiului

Data publicarii: 29-08-2007 | Economie

Patru firme au depus oferte pentru intocmirea studiului privind situatia energetica a Capitalei si pentru elaborarea unui plan de dezvoltare si gestionare a acestui domeniu de catre municipalitate, potrivit unui comunicat al Primariei Municipiului Bucuresti. Potrivit comunicatului, cei patru ofertanti sunt: asocierea MVV Consulting GmbH si SC Romair Consulting SRL - cu un pret ofertat de 4.411.765 lei fara TVA, IRM Integriertes Ressourcen Management GmbH - 4.990.643,20 de lei, asocierea ISPE SA si Parsons Brinckerhoff Ltd - 5.296.000 lei si Grontmij Carl Bro - 2.390.253,81 lei.

In luna mai, Primaria Municipiului Bucuresti a lansat licitatia pentru intocmirea studiului privind "Strategia energetica a Municipiului Bucuresti". Documentatia de atribuire a fost achizitionata initial de 12 firme, insa doar patru au depus oferte pana marti, 28 august, cand a avut loc sedinta de deschidere a ofertelor.

"Realizarea acestui studiu are ca scop identificarea situatiei actuale a Capitalei, din punct de vedere energetic, precum si elaborarea unui plan de dezvoltare si gestionare a acestui domeniu. Rezultatele acestui studiu vor sta la baza definirii principalelor directii de actiune ale municipalitatii, atat de ordin institutional, cat investitional", precizeaza reprezentantii Primariei Capitalei.

Acestia au mai aratat ca ofertele vor fi analizate de comisia de evaluare, pentru desemnarea castigatorului, iar anuntul de atribuire va fi facut public conform legislatiei in vigoare.

NewsIn