Romtelecom creste vitezele pentru Internet prin ADSL, la acelasi pret

Data publicarii: 03-09-2007 | IT&C

Pana la data de 18 septembrie 2007, clientii pentru Internet de banda larga prin ADSL ai Romtelecom vor beneficia de viteze marite, atat pentru download, cat si pentru upload, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Vitezele de download vor ajunge astfel pana la 6 Mbps, in functie de produs. Preturile promotionale raman reduse la jumatate, ca si pana acum, cu exceptia ClickNet Business 6 Mbps, unde si pretul de lista scade cu 30 Euro.

Trecerea la viteze mai mari se face automat si gratuit pentru toti clientii. Procesul de migrare a inceput deja si se desfasoara progresiv pentru a evita orice probleme pentru utilizatori, pana in acest moment fiind migrati deja 50% clienti.

"Datorita noilor tehnologii folosite putem asigura acum clientilor nostri mai multa valoare la acelasi pret, adica exact ceea ce am promis cand am lansat proiectul Clientul pe locul 1. Cresterea vitezelor conexiunilor ClickNet va permite utilizatorilor sa aiba o noua experienta, mai avansata, cu folosirea Internetului de banda larga de la Romtelecom. Totul la un pret cu reducere de 50%, pe viata," a declarat Joerg Zeddies, director executiv comercial pentru segmentul persoane fizice.

Cea mai mica viteza pentru Internet prin ADSL de la Romtelecom se dubleaza de la 512 kbps la 1 Mbps, iar tariful acestui abonament ramane de 7,5 Euro (fara TVA). Cresteri de viteza au fost operate pentru toate abonamentele la Internet prin ADSL. Pentru ClickNet Business viteza creste la 6 Mbps, iar pretul scade la 24,5 Euro, fara TVA (pretul de lista a scazut cu 30 Euro).

Pana la 31 octombrie 2007, clientii noi ClickNet primesc reduceri de 50% pe viata pentru abonamente plus un telefon DECT sau primele 3 luni de abonament gratuite pentru contractele semnate pe 1 an, respectiv 6 luni de gratuitate pentru contractele de 2 si 3 ani.

Pentru noii utilizatori ClickNet taxa de activare si modemul ADSL sunt gratuite in cazul achizitionarii kit-ului de instalare, in plus acestia primind automat si o casuta de e-mail cu capacitate incepand de la 100 MB.

Pentru toti clientii ClickNet, Romtelecom ofera diferite modemuri ADSL care pot fi dobandite inclusiv gratuit in functie de perioada pentru care se incheie contractul. Daca un client doreste sa inchirieze unul dintre modemurile ADSL AST 330 USB, ADSL AST 516 1XETH, ADSL AST 546 4XETH sau ADSL AST 585 Wi-Fi, beneficiaza de 50% reducere la activarea, instalarea, precum si la chiria acestuia.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: