Alexandru Sassu si Rasvan Popescu, validati la sefia TVR si CNA

Data publicarii: 12-09-2007 | Media

Parlamentul i-a validat astazi pe Alexandru Sassu si Rasvan Popescu la sefia SRTV si respectiv CNA. Cei doi au condus institutiile pe toata perioada verii in interimat. Alexandru Sassu, propus de PSD in Consiliului de Administratie al Societatii Romane de Televiziune, a fost numit de plenul Parlamentului in functia de presedinte director general al TVR, cu 247 voturi pentru si doua impotriva. Pentru numirea in functie, Alexandru Sassu a avut nevoie de 232 de voturi, adica jumatate plus unu din totalul voturilor din Parlament. Alexandru Sassu va conduce televiziunea publica pana in data de 20 iunie 2011.

Rasvan Popescu a fost numit in functia de presedinte al Consiliului National al Audiovizualului cu 235 voturi pentru si 14 voturi impotriva, dupa ce a condus interimar aceasta institutie din data de 28 iunie. Pentru numirea in functie, Rasvan Popescu a avut nevoie de jumatate plus unu din voturile parlamentarilor prezenti.

De asemenea, Ioan Carmazan a fost numit in functia de membru al Consiliului National al Audiovizualului, cu unanimitate de voturi din 249 de voturi exprimate, si ocupa astfel locul ramas vacant dupa demisia lui Valentin Nicolau.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: