Atacul pensiilor

Data publicarii: 24-09-2007 | Media

Lovesc din toate directiile. De unde te-ai astepta si de unde nu ti-ar fi trecut prin cap ca or sa vina. De cand pensiile private au devenit, pentru unii dintre noi, obligatorii, invazia spoturilor cu acest profil a cutremurat micile ecrane. Idei peste idei, scenarii peste scenarii, inovatii, gaselnite, solutii aiuritoare, nimic n-a fost lasat pe dinafara, acum, ca pensia privata a ajuns chestiune arzatoare.

Scena 1 - cateva pustoaice impartind o cutie cu inghetata. Scena 2 - un tip care face bungee jumping. Scena finala - "Fa-ti pensie privata". Scena 1 - barbat in fata computerului. Scena 2 - femeie de serviciu care ii sterge praful pe birou si ii inchide accidental calculatorul. Concluzia - "Fa-ti pensie privata". Scenele 1, 2, 3 si restul - pline de chestii portocalii: de la baloane pentru copii la orice altceva se potriveste cu nuanta. Finalul - fara companii de telefonie mobila cu nume predestinat, fara indemnul de a consuma fructe proaspete. Concluzia - "Fa-ti pensie privata".


La pensie

Scena 1 - un bebelus mergand de-a busilea. Scena 2 - un baietel jucandu-se cu un caine. Scenele urmatoare - doi pusti pe role, adolescenti care se saruta, indragostiti care se casatoresc, parinti care se relaxeaza alaturi de odrasle, bunici pupati pe obraz de nepoate sexy. Cum viata e o calatorie, in loc de centura de siguranta apelati la pensia privata. Au aparut chiar si variante jucause, in care participantii la o emisiune-concurs raspund la intrebari legate de, ati ghicit, pensii private.

Integral in Gandul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: