ALD Automotive implineste 2 ani in Romania

Data publicarii: 27-09-2007 | Afaceri

ALD Automotive implineste 2 ani de activitate in Romania si are in prezent peste 2500 de autovehicule in administrare, 114 clienti companii romanesti si multinationale si peste 700 de colaboratori si furnizori, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

"Cand am inceput activitatea in Romania in 2005 leasingul operational full service nu era foarte cunoscut. Acum insa piata pentru acest produs s-a dezvoltat in conditiile in care companiile, in cautarea de solutii de eficientizare a activitatii lor, incep sa constientizeze avantajele oferite de leasing-ul operational full service. De asemenea, leasing-ul operational full service are acum o mai buna vizibilitate pe piata din Romania si ca urmare a aparitiei de noi companii specializate, piata incepand sa se structureze.

Potentialul de crestere este considerabil in Romania si in Estul Europei unde rata de crestere a flotelor de leasing operational full service este de aproximativ 20% pe an. In aceste conditii estimam ca piata de leasing operational full service din Romania va ajunge sa reprezinte anul acesta pana la 8% din totalul pietei de leasing din Romania.", a declarat Philippe Valigny, Director General ALD Automotive. 

ALD Automotive propune solutii adaptate nevoilor de finantare si administrare de flota ale clientilor sai, oferind alaturi de leasing operational full service, solutia pentru achizitia de noi autovehicule si solutii pentru flotele existente, respectiv administrarea flotei, fara finantarea autovehiculelor, sau sales&lease-back.

Recent, ALD Automotive a inceput si activitatea de remarketing pentru autovehiculele a caror contracte s-au incheiat, colaborand cu companii specializate de pe piata de second hand. Aceasta activitate va lua amploare incepand cu anul viitor, cand aproape 200 de vehicule de ocazie vor fi vandute de catre ALD Automotive pe piata de second hand.
"ALD Automotive va aborda aceasta parte a activitatii de leasing operational full service cu profesionalismul de care a dat dovada pana acum pe piata din Romania. Vehiculele vandute de ALD Automotive vor dispune de un istoric complet al programului de intretinere si al reparatiilor efectuate, conferind transparenta si siguranta in vanzare. Canalele de vanzare pentru aceste vehicule vor fi dealerii, companiile specializate in vanzarea de vehicule second hand dar si orice persoana fizica interesata in achizitionarea unui vehicul de acest tip." a declarat Leonardo Mandroiu, Director Operatiuni ALD Automotive.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: