Vizita de top a celui mai scump presedinte executiv din Europa

Data publicarii: 10-10-2007 | HR/Cariere

Este prima persoana care conduce simultan doua companii aflate in topul Fortune 500. Vorbim despre presedintele grupului Renault-Nisan, Carlos Ghosn. Acesta se afla pentru a doua oara in Romania si, dupa ce s-a intalnit cu presedintele si premierul tarii, marti a avut o discutie si cu reprezentantii mass-media din Romania.

Analistul pietei auto Dan Vardie a declarat ca vizita lui Carlos Ghosn este un moment istoric, care anunta ca un val de surprize extrem de placut in toate planurile, atat comercial, cat si pentru cercetare.

"Am venit aici sa ma intalnesc cu echipa la Dacia, sa vad care sunt rezultatele companiei si sa am contact direct cu oamenii care lucreaza pentru Dacia", a declarat Carlos Ghosn.

Carlos Ghosn

Presedintele Renault s-a aratat incantat de piata muncii din Romania, declarand ca doreste sa exploateze cat mai mult din potentialul acesteia. "Reanault iubeste Romania si are incredere in Romania. Avem 12.000 de angajati la Pitesti si vom creste mai mult de atat. Romania are foarte multe talente tinere, inigineri priceputi, si dorim sa angajam cat mai multi dintre acesti tineri", a afirmat Carlos Ghosn.

Realitatea.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: