Libra Bank a lansat credite si depozite pentru arhitecti

Data publicarii: 10-10-2007 | Finante-Banci

Libra Bank a lansat produse destinate arhitectilor din Romania, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Cabinetele de arhitectura pot beneficia de creditele dedicate Libra Bank, pentru investitii si pentru activitate curenta. Nu sunt necesare garantii reale decat daca suma solicitata este de peste 50.000 RON; la acordare se iau in calcul incasarile cabinetului, si nu profitul; se poate opta pentru o perioada de gratie de maxim 6 luni. In cazul rambursarii anticipate a creditului, nu se percep penalitati.

Arhitectii si membrii familiilor lor (sot, sotie, copii, parinti, socri) care opteaza sa isi pastreze economiile sub forma depozitelor Libra Bank, primesc dobanzi speciale care pot ajunge pana la 8.25% la depozitele cu dobanda fixa. Nu li se percepe comision la deschiderea contului si a contului de depozit, la depuneri sau pentru lichidarea depozitului.

In plus, pentru incasarea salariului, pentru economii sau pentru necesar de credit, arhitectii au la dispozitie tot atatea tipuri de carduri pentru care pot opta, dobandind beneficii suplimentare: Libra Salary, Libra Mix si Libra Credit.

"Colaborarea noastra se va concretiza, pe de o parte, in promovarea unor proiecte si evenimente in a caror sustinere Libra Bank se va implica, in beneficiul membrilor OAR. Totodata, mizam pe angajamentul Libra Bank de a tine cont de particularitatile activitatii membrilor nostri in dezvoltarea produselor sale, deja testate pentru arhitecti", a declarat Arh. Serban Sturdza, Presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania.

"Apreciem misiunea aparte a arhitectilor si dedicarea cu care se implica in profesie. De aceea, Libra Bank a conceput solutii financiare concrete - credite, depozite, carduri - destinate cabinetelor de arhitectura, in conditii avantajoase si adaptate specificului lor. In egala masura, urmarim sa sprijinim eforturile OAR de a consolida renumele profesiei si oportunitatile pentru membrii sai", a declarat Emilian Bituleanu, presedintele Libra Bank.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: